מענה ל־שימוש ב- LightMix

עמרי רון פורומים פורום ויריי שימוש ב- LightMix מענה ל־שימוש ב- LightMix

#114140
נועם אליאסים
מנהל בפורום
Offline
Topics: 13
Replies: 548
Been thanked: 163 times

לדעתי אין צורך למקם מלבן תאורה למטה, מספיק רק למעלה. (למרות שאני רואה שיש לך כבר תאורה נסתרת יפה שיכולה להאיר את החלל בעצמה).

בנוסף, אין צורך בכדורי תאורה במבט מהסוג הזה, כי מה שקורה זה שהם זורקים את האור על גבי הקיר באופן כזה שרואים ממש על הקיר את אלומות האור, דבר שאתה לא רוצה שיקרה מכיוון שהמלבנים והכדורים הם כביכול מקורות אור שלא באמת קיימים במציאות, אלא משמשים רק כתאורה מדומה לצורך ההדמיה.

אתה גם יכול לשחק עם רמת החשיפה (EV) ולקבל תמונה בהירה ומוארת יותר (תנסה להוריד את הערך המספרי מעט במדד החשיפה).

מה שלא מובן לי אלו שני החלקים הלבנים שעל התקרה, האם אלו קירות שצבועים בלבן? או מקורות אור?

והקיר שממול, לבן גם הוא? כי הוא נראה אפור עם טקסטורה כלשהי

נועם אליאסים - אדריכל ואמן הדמיה | אינסטגרם | פייסבוק | Behance 

 

מידול והד
</p data-lazy-src=

1 user thanked author for this post.

ברוכים הבאים לפורום התמיכה

זה המקום לפנות ולהתייעץ בכל שאלה ובכל שעה לגבי כל נושא הקשור להדמייה אדריכלית, שרטוט או מידול תלת-מימדי. על מנת שנוכל לענות לכם בצורה המהירה והיעילה ביותר הקפידו לבחור בפורום המתאים, לנסח כותרת ברורה, לציין באיזו גרסא אתם עובדים ולצרף צילומי מסך ברורים. בהצלחה!

ברוכים הבאים לפורום התמיכה

על מנת שנוכל לייעץ לכם בצורה יעילה – יש לצרף צילום מסך לכל שאלה בפורום. ניתן לצרף קבצי JPG או PNG בנפח שאינו עולה על 500kb (חצי מגבייט) לקריאה נוספת על צילומי מסך – לחצו כאן.