VIEWPORT בקנה מידה שונים באותו גיליון

עמרי רון פורומים פורום אוטוקאד VIEWPORT בקנה מידה שונים באותו גיליון VIEWPORT בקנה מידה שונים באותו גיליון

#51578
davidyahalom
מנהל בפורום
Offline
Topics: 2
Replies: 494
Been thanked: 10 times

הי
בשורה התחתונה מימין לכפתור MODEL תעשי קליק ימני, וכאשר יופיע תפריט עם שורת Display layout and model tabs, פשוט תלחצי עליו.

בעיקרון גם ריענון של חלל העבודה – workspace אמור לפתור את זה. פשוט משנים בחלון הworkspace את חלל העבודה הנוכחי ולאחר מכן מחזירים אותו.

ואת התמונות שהעלית אני לא רואה. לא יודע למה. בפעם הבאה תנסי להעלות קובץ תמונה לכאן http://magicode.me/send-file/upload ולהעלות את הקישור לקובץ.

ברוכים הבאים לפורום התמיכה

זה המקום לפנות ולהתייעץ בכל שאלה ובכל שעה לגבי כל נושא הקשור להדמייה אדריכלית, שרטוט או מידול תלת-מימדי. על מנת שנוכל לענות לכם בצורה המהירה והיעילה ביותר הקפידו לבחור בפורום המתאים, לנסח כותרת ברורה, לציין באיזו גרסא אתם עובדים ולצרף צילומי מסך ברורים. בהצלחה!

ברוכים הבאים לפורום התמיכה

על מנת שנוכל לייעץ לכם בצורה יעילה – יש לצרף צילום מסך לכל שאלה בפורום. ניתן לצרף קבצי JPG או PNG בנפח שאינו עולה על 500kb (חצי מגבייט) לקריאה נוספת על צילומי מסך – לחצו כאן.