מציג תגובה משורשרת 1
  • מאת
    תגובות
    • #51939
      חלי שרעבי
      משתתף
      Offline
      Topics: 5
      Replies: 4
      Been thanked: 0 times

      לילה טוב לכולם
      עבדתי על קובץ אוטוקד די כבד ובאיזשהו שלב כשהייתה עושה CTRL+S הוא היה שומר את הקובץ כקובץ TMP בשמות מוזרים לדוג' – sav8EF0 ומוחק את הקובץ DWG המקורי.
      ניסיתי להעתיק רק את האזור שעליו אני עובדת לקובץ חדש ולהמשיך לעבוד עליו אבל זה לא פותר את הבעיה.
      כאשר אני מבצעת קובץ – SAVE AS ושומרת מחדש זה אפשר לשמור כ-DWG. אך הבעיה שהזכרתי בהתחלה ממשיכה לחזור על עצמה שר בפעם הבאה שאני מבצעת שמירה.
      אשמח לסיוע!
      חלי

    • #51952
      davidyahalom
      מנחה
      Offline
      Topics: 2
      Replies: 459
      Been thanked: 5 times

      זה בד"כ קורה בעבודה על רשת מחשבים כאשר הקובץ נשמר על שרת חיצוני ויש בעיות ברשת.
      בהנחה שלא זו הבעיה, ניתן לפתור זאת כך

      א. דרך משחק בהגדרות ב options>open and save
      ב. ניתן לאפס את כל האוטוקאד דרך תפריט 'התחל'
      >autodesk>autocad20XX>reset settings to defult

      מומלץ קודם לגבות את ממשק המשתמש במידה וערכת בו שינויים מרובים דרך cui>transfer

מציג תגובה משורשרת 1
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.