שימוש בתוכנות אדובי על מחשב נייד דרך הענן

עמרי רון פורומים פורום פוטושופ שימוש בתוכנות אדובי על מחשב נייד דרך הענן

מציג תגובה משורשרת 1
  • מאת
    תגובות
    • #49762
      שני וולסטר
      משתתף
      Offline
      Topics: 1
      Replies: 0
      Been thanked: 0 times

      שלום,
      אני עורכת וידאו (אביד, קמטסיה) ואני רוצה לקדם את עצמי יותר וללמוד מגוון רחב של תוכנות אדובי לבד (פוטושופ, פריימייר, פלאש, אפטר אפקט, אילוסטייטור וכו’).
      הבנתי שאפשר לשלם להם דמי שימוש חודשיים על כל התוכנות וככה הן לא יושבות לי על המחשב.
      שני דברים שאני לא מבינה:
      1. אם התוכנות אכן יושבות בענן ולא על המחשב שלי, האם הם יפעלו כמו שצריך על מחשב נייד רגיל לגמרי, בלי כרטיס מסך או מעבד מיוחד? יש לי DELL intel core i3, ואין לי מושג לגבי הכרטיס הגרפי, אבל בטוחה שהוא רגיל ולא יותר מהסטנדרט.

      2. איך זה בדיוק עובד? אני בוחרת תכנית בקישור הזה וזה יושב על הענן שלי או שלהם? והאם זה כרוך בשטח אחסון שצריך להיות בענן שלי או במחשב הנייד?

      ממש אשמח לעזרה, תודה מראש למגיבים!

    • #49765
      אלמוני
      אורח

      היי שני
      לפי מה שאני מכיר

      התוכנה יושבת על המחשב שלך
      רק הרישיון בענן 8)

      את בוחרת תוכנית ומתקינה את התוכנות שמורידים מהאתר של אדובי

מציג תגובה משורשרת 1
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

ברוכים הבאים לפורום התמיכה

זה המקום לפנות ולהתייעץ בכל שאלה ובכל שעה לגבי כל נושא הקשור להדמייה אדריכלית, שרטוט או מידול תלת-מימדי. על מנת שנוכל לענות לכם בצורה המהירה והיעילה ביותר הקפידו לבחור בפורום המתאים, לנסח כותרת ברורה, לציין באיזו גרסא אתם עובדים ולצרף צילומי מסך ברורים. בהצלחה!

ברוכים הבאים לפורום התמיכה

על מנת שנוכל לייעץ לכם בצורה יעילה – יש לצרף צילום מסך לכל שאלה בפורום. ניתן לצרף קבצי JPG או PNG בנפח שאינו עולה על 500kb (חצי מגבייט) לקריאה נוספת על צילומי מסך – לחצו כאן.

המומלצים של רון

רוצים להתייעץ איתנו? ולקבל הצעת מחיר שלא תקבלו בשום מקום?